+36 30 611 9090

Éjszakai útvonalakExkluzív városnéző utunk első állomása Magyarország egyik legjelentősebb egyházi épülete, a Szent István Bazilika, másodikként ellátogatunk a lenyűgöző látványt nyújtó Országházhoz, melyet követően a Lánchídon áthaladunk a budai oldalra. Utunk az UNESCO Világörökség részét képező Budai Várnegyedbe vezet, ahol csodájára járunk a Budai Várnak, a Mátyás templomnak és a Halászbástyának. Budapesten kihagyhatatlan élmény a páratlan szépségű kilátás a Gellért-hegyről, melyet a LondonCab kényelméből élvezhetünk.

Városnéző programunk ismét Pestre vezet minket az Erzsébet hídon át, láthatjuk a Vásárcsarnok különleges épületét és a Magyar Nemzeti Múzeumot, amíg megérkezünk a szintén Világörökség részét képző Hősök terére. A kihagyhatatlan képek készítése után végigmegyünk a leghíresebb magyar sugárúton az Andrássy úton és elhaladunk a Magyar Állami Operaház előtt. Városnéző utunkat egy belvárosi sétával zárjuk.


Vásárlói vélemények

  • Molnár Andi

    Nagyszerű élmény volt a London taxival érkezni az esküvőnkre, elegáns, ünnepélyes, egyedi megjelenésű. Koszorúslányaimmal közösen utaztunk a taxiban, így együtt tudtunk megérkezni a ceremóniára. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

  • Bába József

    Remek volt az élmény, mindenkinek ajánlom!